100% DEDIKERET SPORTSRADIO

Ny sikkerhedschef i Brøndby

Brøndby IF har fåte ny sikkerhedschef efter Emil Bakkendorff stoppede kort før nytår.

Det nye sikkerhedschef er den 37-årige Jacob Mickel Lauritsen, der kommer fra en stilling som fodboldkoordinator og spotter i politiet.

Opruster sikkerheden
Fodboldklubben på den københavnske vestegn er igang med at opruste sikkerheden og konstitueret administrerende direktør i Brøndby IF Tommy Håkansson glæder sig over, at klubben nu har fundet hvad han kalder ‘den rette persong og profil’ til stillingen som sikkerhedschef.

– Mickel har erfaring med fandialog, planlægning og struktur, og så banker hans hjerte for klubben. Dialogen igennem hele ansættelsesforløbet har været meget positiv, og vi ser frem til samarbejdet, siger konstitueret administrerende direktør i Brøndby IF Tommy Håkansson.

Jacob Mickel Lauritsen, ser frem til at komme igang med sit nye arbejde:

– Jeg har en stor interesse for både klub og fans, og det er vigtigt, at vi alle rykker i samme retning. Jeg glæder mig til at komme i gang og byde ind med min erfaring omkring planlægning, sikkerhed og dialog med fansene.

– Igennem de seneste fire år har jeg udelukkende arbejdet med sikkerhed omkring fodboldkampe. Jeg har primært beskæftiget mig med Brøndby IF, og jeg er sikker på, at jeg kan drage nytte af den relation, jeg allerede har til fansene. I mit virke til både ude- og hjemmebanekampe har jeg fokuseret på at møde folk i øjenhøjde, og den stil har jeg tænkt mig at fortsætte, slutter Jacob Mickel Lauritsen.

Jacob Mickel Lauritsen tiltræder på mandag den 18. februar.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *