100% DEDIKERET SPORTSRADIO

Brøndby reddet fra konkurs

Brøndby reddet fra konkurs

brøndby-bif-logoDet ser en smule lysere ud for superligaklubben Brøndby, da der i dag blev fremskaffet penge til den kriseramte klub.

Ifølge klubben har man fået grundlaget for fortsat drift til gennemførelsen af kapitaludvidelsen i foråret 2013.

Desuden meddeler klubben, at spillerne har fået udbetalt deres løn for januar og at man vil betale de ca 4 mio. kroner til Spillerforeningen som klubben blev dømt til ved Fodboldens Voldgift. Brøndby vil dog have gennemgået alle andre sager i den såkaldte ‘feriepenge-sag’ afklaget, da man ikke mener at de afgjorte sager danner præcedens.

– Vi er rigtig glade for, at vi har fået skabt grundlaget for at videreføre Brøndby IF frem til kapitaltilførslen. Og vi er meget, meget glade for, at vi har sikret medarbejderne deres fulde løn, ikke blot i januar men også fremover, siger Brøndby IF’s konstituerede administrerende direktør Tommy Sommer Håkansson og fortsætter:

– Vi er rigtig glade for, at vi har fået skabt grundlaget for at videreføre Brøndby IF frem til kapitaltilførslen. Og vi er meget, meget glade for, at vi har sikret medarbejderne deres fulde løn, ikke blot i januar men også fremover.

– Vi har til det sidste arbejdet konstruktivt på at skabe et forlig med Spillerforeningen om alle krav i Feriepengesagen. Men forløbet har vist, at sagen indeholder mange og principielle usikkerheder om renter, bod, feriepenge af sign-on-bonus, forældelse og beskatning mv. Derfor har vi besluttet, at det ville være uforsvarligt ikke at få afprøvet forholdene til bunds i alle sager. Vi har forstået, at mange superligaklubber deler vores opfattelse. Vi ville selvfølgelig gerne have indgået et acceptabelt forlig, men når det ikke kunne lade sig gøre, er dette den bedste løsning. Vi betaler derfor nu det beløb på ca. 4 mio.kr., som Brøndby IF skylder i følge den afgjorte voldgift, siger Tommy Sommer Håkansson

– Alt dette er kun muliggjort, fordi det er lykkedes Brøndby IF ved aftaler med investor og långivere samt ordninger med kreditorer at sikre drift og likviditet frem til forårets kapitaltilførsel. Vi er meget ydmyge overfor og tilfredse med den opbakning, der har været i og omkring klubben, slutter Tommy Sommer Håkansson.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *